Aluminium schuifdeuren

Aluminium schuifdeuren zijn een goede optie om uw huis buitenshuis te openen zonder waardevolle ruimte binnen of buiten te verliezen.

Onze aluminium schuifdeuren geven u een kamer met uitzicht, waardoor het uiterlijk van uw huis of bedrijf letterlijk verandert. Gemaakt van sterk aluminium betekent dat onze schuifdeuren slank zijn en enorme glasoppervlakken bieden, terwijl grotere maximale afmetingen worden bereikt. Aluminium schuifdeuren zorgen voor meer glas en minder frame, waardoor er meer licht doorlaat. De kamers in uw woning lijken groter, helderder en warmer.
Schuifdeuren als binnendeuren zijn een gedurfd en charmant alternatief voor openslaande deuren, maar ook als een eenvoudig en rendabel alternatief voor vouwdeuren. Onze schuideursystemen zijn ontworpen om zeer veilig en esthetisch verantwoord te zijn en zijn verkrijgbaar in een reeks van meer dan 200 verschillende RAL-kleurenafwerkingen. We hebben meer dan 25 jaar ervaring, concurrerende prijzen en al onze producten worden op maat gemaakt, vervaardigd volgens uw exacte specificaties - waarom genoegen nemen met minder geld?

Onze aluminium schuiframen zijn verkrijgbaar in een breed scala van maten en configuraties, waaronder hoek- en stapelschuifdeuren, ze bieden een unieke en slimme oplossing voor de hedendaagse moderne levensstijl van buitenleven. Door een ruimtebesparende manier te bieden om de stroom tussen binnen- en buitenruimtes te stroomlijnen, biedt het gebruik van onze schuifdeuren als onderdeel van uw ontwerp een functionele en eenvoudige manier om de levensstijl te bereiken die u van uw huis wilt.

Schuifdeuren lenen zich ideaal voor de grotere openingen, waar u veel grotere glazen panelen kunt hebben en het frame van de panelen overlapt, wat betekent dat de zichtlijnen kleiner zijn dan die van vouwdeuren. Dit zorgt ervoor dat uw deuren er goed open of gesloten uitzien, ideaal voor een veranderlijk klimaat zoals het onze. Schuifdeuren creëren een naadloze flush-vloeruitstraling, maar verlagen de weersbeoordeling niet.

Als u meerdere openingen heeft, passen onze aluminium vouwdeuren, ramen, deuren en daken goed bij deze schuifdeuren, elk met moderne vierkante profielen en wanneer u tegelijkertijd bestelt, kunnen wij u helpen uniformiteit te garanderen voor uw project.

Type: