Houten deuren

Of u nu een houten voordeur, achterdeur of binnendeuren overweegt, niets maakt een meer natuurlijke en elegante uitspraak dan de klassieke schoonheid van hout. Houten deuren zijn verkrijgbaar in een keuze uit hardhout en zachthout, met gebeitste en geverfde afwerkingen, een houten deur zorgt voor een onvergetelijke indruk.

Houten deuren hebben een rijk gevoel voor karakter en schoonheid. Misschien kan dit worden toegeschreven aan hun natuurlijke houtnerf, hun vaak gebeitste (eerder dan geverfde) uiterlijk en het zware, duurzame gevoel dat ze hebben. Wat meer is, ze kunnen een prachtige manier zijn om een statement te maken bij je entree aan de voorkant en ook om gasten een idee te geven van wat er te wachten staat in de binnenruimtes van je huis. Hier zijn een paar kenmerken van houten deuren om op te merken voordat u er een installeert aan de voorkant van uw huis.

Natuurlijke schoonheid

Houten deuren zijn een geweldige manier om uw huis een klassieke uitstraling te geven met tijdloze charme en compromisloze stijl. Met een breed scala aan ontwerpen, verf en hardware-afwerkingen beschikbaar, kunnen we eenvoudig een deur matchen met het karakter van uw huis. Bovendien gebruiken we moderne lamineer- en vingerlastechnologie om knopen van naaldhout te verwijderen om een glad en mooi uiterlijk te krijgen dat jarenlang meegaat.

Ontworpen voor optimale warmte

Onze houten deuren zijn op maat gemaakt en nauwkeurig gemaakt voor een perfecte pasvorm. We hebben een veel lagere tolerantie voor hiaten dan andere leveranciers om de tocht weg te houden en de warmte binnen te laten. Belangrijker nog, hout is het meest thermisch efficiënte materiaal voor een deur en geleidt geen warmte of kou en houdt uw huis heerlijk warm. Daarnaast voegen we low-e glas toe om de warmte terug in de kamer weer te geven.

Sterk en veilig

Voor volledige gemoedsrust zijn onze houten deuren standaard voorzien van een meerpunts bidirectioneel roestvrij stalen vergrendelingsmechanisme en drie hoogbeveiligde scharnieren. Ze worden ook op maat gemaakt tot in fracties van een millimeter voor de perfecte pasvorm, waardoor ze veiliger zijn en een netter resultaat geven.

Type: