Hefschuifdeuren

Of u nu een nieuw huis bouwt of uw huis bijwerkt, bij Cose kunnen we een liftdeur of een hefschuifdeur installeren en uw leefruimte transformeren. Met één draai van een hendel en een vingerbeweging kunt u genieten van uw panoramische uitzichten.

Hefdeuren en schuifdeuren zorgen voor een naadloze overgang van het interieur naar de buitenkant van uw huis. Ze zijn ontworpen om u flexibiliteit te bieden om uw visie te voltooien met verschillende afmetingen en unieke ontwerpen. Contacteer ons als u overweegt Liftdeur of schuifdeuren in uw huis te installeren en wij zullen u helpen uw visie te voltooien met een aangepaste en professionele installatie.

Waarom kiezen voor een hefschuifdeur?

Hefschuifdeuren zijn erg populair en eigentijds. Ze kunnen bestaan uit 2, 3 of 4 afzonderlijke panelen waarvan er minstens één heen en weer schuift. Een groot voordeel van deze deuren is dat de opening dramatisch breed kan zijn in vergelijking met standaard deuren.

De panelen van de hef- en schuifdeuren interfereren niet met meubels of wandelgebieden, omdat ze parallel aan de muur lopen. Wat deze prachtige deuren nog meer onderscheidt, is hun hefsysteem. Wanneer hij volledig 180 graden is gedraaid, tilt hij de hele deur van de afdichtingen omhoog en glijdt hij heel gemakkelijk mee. Wanneer de deur naar de gesloten positie wordt geroteerd, zakt de deur terug naar beneden op de afdichtingen, waardoor een luchtdichte verbinding ontstaat en uw huis wordt beschermd tegen de elementen buiten.

Hefschuifdeuren in alle kleuren

Comfort is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Onze hefschuifdeuren zijn beschikbaar in een brede waaier aan kleuren. Zo vind je ongetwijfeld een kleur die bij de rest van je interieur past. De licht afgeronde hoeken en elegante profielen maken het geheel af.

Hefschuifdeuren voor superieure isolatie

Het is erg belangrijk om energiezuinige ramen en deuren te overwegen. Bij het Belgische weer zullen de juiste hefschuifdeuren zichzelf echt terugbetalen in lagere stookkosten. Dubbele of driedubbele beglazing met lage U-waarden helpen om uw huis koeler te houden in de zomer en warmer in de winter.

Type: