Ramen in aluminium of pvc

Of je nu je huis renoveert of een nieuw huis bouwt, wij hebben wat je zoekt. Wanneer je voor Cose kiest, bieden we je niet alleen hoogwaardige, betrouwbare ramen, maar ondersteunen wij je met uitzonderlijke service. Nieuwe ramen en deuren kunnen een grote investering zijn, maar als je verstandig kiest, wordt je beloond met beter licht, comfort, extra beveiliging en energie-efficiëntie. 

Voor de constructie van ramen gebruiken we steevast PVC, aluminium of hout. Niet alleen hebben deze materialen een zeer hoge isolatiewaarde, ze zijn ook zeer duurzaam en betrouwbaar. Wij gebruiken uiteraard alleen ramen van topkwaliteit.

Cose heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring en expertise in het plaatsen van PVC of aluminium ramen. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor jouw nieuwbouw of renovatie. Na de installatie en afwerking van uw ramen zorgen wij uiteraard ook voor een uitstekende nazorg. 

PVC Ramen

PVC is de milieuvriendelijkste grondstof voor ramen en ook de meest populaire. Onze PVC ramen zijn niet alleen optimaal warmte isolerend, maar ook nog eens budgetvriendelijk. Dit wil dus zeggen dat je niet hoeft in te boeten in de esthetische waarde. Welke stijl of smaak je ook prefereert, er is voor ieder wat wils.

PVC geeft uw woning een modern en elegant uitzicht. Ook in landelijke woningen zijn PVC ramen nauwelijks van houten ramen te onderscheiden. PVC ramen zijn heel makkelijk in onderhoud. En bovenal heeft PVC een enorm isolerend vermogen omdat PVC een water- en winddicht materiaal is. Je kan enorm veel op je energie factuur besparen door nieuwe ramen te laten plaatsen, die beter geoptimaliseerd zijn voor isolatie dan je oude ramen. Met PVC ramen wordt energiezuinigheid pas écht realiteit.

PVC ramen zijn van nature wit, maar de kleurmogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Ga je voor de beste prijs-kwaliteit, kies dan PVC ramen!

Lees meer over onze pvc ramen

Aluminium ramen

Het strakke profiel van onze aluminium ramen zorgen voor een heel stijlvolle en moderne uitstraling. Welk type woning u ook hebt, aluminium scoort op esthetisch vlak altijd. Aluminium ramen zijn zeer stevig: ze vervormen of verslijten niet, verliezen hun kleur niet en zijn bovendien inbraakveilig. Aluminium is een zeer sterk materiaal en 100% recycleerbaar.

Aluminium ramen bieden een uitstekende isolatie, zijn zeer stevig, maar toch elegant en slank. Die kwaliteiten maken van aluminium een topmateriaal voor de architectuur van vandaag.

Kiezen voor aluminium ramen is kiezen voor jarenlange woonplezier, want aluminium is één van de meest duurzame bouwmaterialen: zo goed als onderhoudsvrij, oersterk en krachtig isolerend. 

Lees meer over onze aluminium ramen

Ramen voor passieve woningen

We kunnen ook oplossingen bieden voor passieve woningbouw. Contacteer ons gerust voor de meest geschikte soorten ramen en deuren.

Onberispelijke plaatsing en afwerking voor nieuwbouw en renovatie

Wij plaatsen niet alleen uw ramen, maar zorgen ook voor een perfecte afwerking zowel binnen als buiten. Uw woning wordt voorzien van ramen die volledig passen binnen de bestaande stijl, net zoals u dat wil. Onze jarenlange ervaring garandeert u het vakmanschap die u verdient.

Zowel voor nieuwbouw als renovatie staan wij u met raad en daad bij.