Aluminium ramen

Licht maar toch sterk, onze aluminium ramen kunnen worden geconfigureerd in een grote verscheidenheid aan combinaties. De smalheid van het frame plaatst de focus op het glas en vervolgens het uitzicht dat het biedt.

Onze aluminium ramen vergen weinig onderhoud en zijn bijzonder duurzaam. Wil je jarenlang en zorgeloos woonplezier hebben? Kies dan voor een aluminium raam.

Dankzij het feit dat aluminium is 100% recycleerbaar en zo goed als onverslijtbaar is, kies je niet alleen voor natuur en milieu, maar ook voor langdurige zekerheid. Het is stevig, duurzamer dan welk ander materiaal en leverbaar in bijna alle kleuren en tinten. 

Aluminium profielen zijn ijzersterk én vederlicht, ze isoleren uitstekend en hebben een elegante look én grote designmogelijkheden. Grote glaspartijen, gebogen ramen, onzichtbare profielen, ... Alles is mogelijk met aluminium ramen!

Aluminium ramen: Comfort, design en veiligheid

De slanke en sterke aluminium profielen maken grote raampartijen mogelijk. Daardoor passen aluminium ramen volledig in de trend om woningen zo transparant mogelijk te maken. Zo geniet je van een maximale lichtinval. Omdat aluminium omgebogen kan worden tot bijna eender welke vorm, kent het design van jouw aluminium ramen onbeperkte mogelijkheden.

Je kan daarnaast kiezen uit honderden verschillende kleuren en afwerkingen, gaande van mat, over glans tot een metaallook of een speciale coatex afwerking. Die laatste vraagt nog minder onderhoud. De binnenkant en de buitenkant van elk raam kan afgewerkt worden in een andere kleur. Zo passen je aluninium ramen perfect bij zowel het interieur van je woning als de buitenafwerking van je gevel.

Wist je trouwens dat je aluminium ramen kan uitrusten met verborgen scharnieren? Door verdoken scharnieren in je raamprofielen te laten plaatsen vermijd je dat ze beschadigd worden en krijg je een mooi en discreter esthetisch effect.

Ook een aluminium raam met een verborgen vleugel speelt in op die nieuwe trend. Bij een verborgen vleugelprofiel wordt het opendraaiende deel van een raam volledig weggewerkt. Het vleugelprofiel wordt langs de buitenzijde bedekt door de aanslaglip van het buitenkader waardoor een “verborgen” vleugel ontstaat. Het resultaat? Je ziet niet waar het raam opengaat.

Je woning is een plek waar je je veilig voelt en kan ontspannen. Dat wordt een stuk gemakkelijker wanneer je weet dat je huis goed beveiligd is. Aluminium heeft de eigenschappen waardoor je gerust op beide oren kan slapen. Eerst en vooral is het een hard en bijna niet te vervormen materiaal. Daarnaast beschikt ons inbraakwerend schrijnwerk over bijzondere troeven.  Aluminium deuren, schuifdeuren en ramen kunnen extra beveiligd worden naargelang jouw wensen.

Type: