Houten ramen

Niet alleen zijn houten ramen mooi om naar te kijken, ze bieden ook uitzonderlijke prestaties tegen het Belgische weer. Ze bieden een hoge isolatie met opties voor dubbele en driedubbele beglazing, kleurkeuzes die u kunt wijzigen zonder uw ramen te veranderen en ze zijn koolstofneutraal, wat betekent dat u vriendelijk bent voor het milieu.

De rijke nerf en organische textuur van massief hout maakt fraai bewerkte houten ramen een prachtige aanvulling op elk huis of gebouw. Onze houten ramen zijn vervaardigd van het hoogste kwaliteit hout. Over het algemeen heeft hout een veel kleinere koolstofvoetafdruk dan andere materialen die worden gebruikt om ramen te maken. Het kost 6 keer meer energie om een ​​vergelijkbaar venster uit aluminium te maken. Houten ramen bieden ook veel betere isolatie dan aluminium ramen.

Al onze houten ramen zijn volledig gegarandeerd en met ons uitgebreide assortiment houten ramen van hoge kwaliteit weten we zeker dat u iets vindt dat niet alleen uw budget, maar ook uw creatieve geest ten goede komt.

Er zijn verschillende soorten vensters. Van oudsher waren de meeste ramen zijscharnierende ramen en schuiframen. Nieuwe openingsmechanismen zoals wrijving en scharnierende scharnieren worden steeds populairder. Window-materialen, -vormen en -afmetingen variëren aanzienlijk, net als terminologie, dus u moet de literatuur van uw fabrikant zorgvuldig lezen. Vervangende vensters voor oudere huizen moeten vaak op maat worden gebouwd volgens uw vereisten.

We begrijpen dat een volledig afgewerkt houten raam het uiterlijk van een huis echt kan accentueren. Daarom biedt Cose Group niet alleen standaard afwerkingsopties, maar we bieden ook het volledige spectrum van RAL-kleuren op onze houten ramen om te passen bij uw persoonlijke smaak.

Of u nu een historisch pand opknapt of een nieuw huis bouwt, wij bieden houten ramen in een breed scala aan stijlen en afwerkingen die bij uw project passen. Al onze houten ramen zijn standaard en op bestelling gemaakt.

Type: