Rolluiken en vliegenramen

Rolluiken bieden u en uw huis een extra barrière tegen het leven buiten. In de winter houden ze uw huis warm en gezellig. In de zomer kan een rolluik u beschermen tegen de schittering van de zon. Bovendien minimaliseert een raam met rolluiken en rolluikdeuren het geluid van buitenaf, waardoor uw huis een vrij grote ruimte wordt.

Rolluiken zijn op vele manieren nuttig en verhogen het comfort van de eindgebruiker aanzienlijk. rolluiken bieden zowel thermisch als akoestisch extra isolatie. In de zomer houden ze de zon en de hitte buiten, terwijl ze er in de winter voor zorgen dat de warmte binnen blijft. Straat- en omgevingslawaai is ook merkbaar lager.

Bovendien bieden rolluiken een verhoogd veiligheidsgevoel doordat ze de tijd verbreden om een huis binnen te dringen. Ze bieden ook meer privacy en de kamers kunnen verduisterd worden, ideaal voor uitslapers en voor diegenen die overdag hun kamers willen verduisteren.

Hoe bieden rolluiken een extra bescherming voor uw kostbaarste bezittingen?

In gesloten toestand zijn rolluiken een extra obstakel voor inbrekers. Bovendien kan een rolluik ook worden uitgerust met extra technologie voor inbraakpreventie. Zelfs geopende raamrolluiken houden ongewenste bezoekers buiten. Voorzie uw rolluik van een vliegenraam voor zoemloze nachten.

Hoe kan een geïsoleerd rolluik uw leven gemakkelijker maken?

Als integraal onderdeel van elk raam combineren rolluiken maximale isolatie met minimaal onderhoud, waardoor de energiekosten worden verlaagd en het onderhoud uiterst eenvoudig is. Veeg uw rol eenvoudig af met een simpele doek en een dagelijks reinigingsmiddel en hij ziet er als nieuw uit.

Kies een rolluik die bij uw stijl past Een goed alternatief voor jaloezieën of gordijnen. Een rolluik is een designelement dat elegantie toevoegt aan elke interieuromgeving en bovendien buitengewoon praktisch is. Dankzij een breed kleurengamma en de beschikbaarheid van insecten- en inbraakbeveiliging, kunt u kiezen voor het geïsoleerde rolluik dat past bij uw persoonlijke behoeften en de stijl van uw huis.