Sectionale poorten

Onze sectionale poorten zijn van topkwaliteit en vormen een absolute meerwaarde voor uw woning. Dankzij de antiroestbehandeling aan de binnen- en buitenzijde gaan ze jaren mee. De structurele elementen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal (verbindingselementen, kabels). De stalen panelen zijn ook gegalvaniseerd en vervolgens geverfd met poederverf.

Maatwerk sectionale poorten

De sectionale poorten zijn 100% maatwerk. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder automatisatie.

Onze poorten leveren een enorme plaatsbesparing op: maximaal vrijblijvende doorrijhoogte en maximaal vrijblijvend plafond. Uw garagepoort verdwijnt bij het openen verticaal onder het plafond van uw garage en neemt weinig ruimte in.

Stijlen en kleuren

U heeft de keuze uit verschillende paneeltypes en afwerkingsmogelijkheden. De panelen zijn verkijgbaar met Woodgrain oppervlak - dat is een duurzaam oppervlak dat de natuurlijke structuur van het hout imiteert. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

U stelt dus zelf de poort samen die past bij uw woning en uw stijl.

Uw veiligheid en bescherming

Conform de geldende veiligheidsnormen zijn alle garagepoorten voorzien van een veerbreukbeveiliging, vingerklembeveiliging, een blokkeersysteem bij automatische garagepoorten en een optilbeveiliging (dat laatste beschermt tegen inbraken en forcering van buitenaf.

Opbouw sectionale poorten

De meeste sectionale poorten zijn standaard dubbelwandig, met panelen gevuld met isolatieschuim van 40 mm tot 45 mm dik. Deze secties zijn over het algemeen geconstrueerd van gegalvaniseerd staal voor sterkte en levensduur. Er is een breed scala aan afwerkingen en effecten beschikbaar voor deze deuren, die vaak in de productiefase op de deur worden gedrukt. Verfafwerkingen van hoge kwaliteit zijn ook beschikbaar, inclusief een reeks houtnerfeffecten die zijn ontworpen om te passen bij bestaand bouw- en houtwerk.
De efficiënte en indrukwekkende constructie van een sectionaaldeur biedt sterkte en stabiliteit die niet mogelijk is in andere deuren, zelfs in grotere dan normale maten. Als gevolg hiervan kunnen aanzienlijk grotere garageopeningen worden opgevangen door het gebruik van een sectionale poort.

Ruimtebesparende oplossingen

Sectionale poorten openen en sluiten verticaal, wat betekent dat er ruimte rondom de opening kan worden gebruikt. Dit is perfect voor kortere garages of opritten, zodat voertuigen tegen de deur kunnen worden geparkeerd zonder dat er ruimte nodig is om te 'slingeren' wanneer de deur wordt geopend. De deurpanelen buigen omhoog over de opening en vervolgens terug naar de hoofdruimte van de garage. Wanneer een sectionale poort correct gemonteerd en gespecificeerd is, kan deze een volledige doorrijhoogte en -breedte bieden, wat anders is dan de meeste andere garagedeurtypen. Dit is een geweldige oplossing voor garages die grote voertuigtoegang vereisen of beperkte toegangsdimensies hebben.

Bedienen van je sectionale poorten

Het mechanische ontwerp van een sectionale poort onderscheidt zich met name door de garagedeuren omhoog. Het veersysteem biedt een veel soepelere werking dan een conventionele Up and Over-deur, wat vooral handig is bij grotere deuren. Alle sectionale poorten kunnen handmatig of op afstand worden bediend, maar blijven in beide gevallen soepel en stil dankzij een uitstekende techniek, een foutloos ontwerp en hoogwaardige componenten. Sectionaaldeurpanelen zijn ook veilig, met een anti-beknellingsontwerp tussen de secties om gebroken vingers te voorkomen, en een aantal andere veiligheidsvoorzieningen die voldoen aan alle huidige wettelijke voorschriften.