Voordeuren in pvc of aluminium

pvc voordeuren

Bent u op zoek naar kleurvaste deuren met weinig onderhoud om uw huis een elegante uitstraling te geven die voor altijd zal blijven bestaan? Cose Group biedt een breed scala aan energie-efficiënte deuren van hout, PVC en aluminium – van klassiek tot eigentijds – om stijl en waarde toe te voegen aan uw huis. Uw buitendeur moet een balans zijn tussen stijlvolle elegantie om een blijvende eerste indruk te maken, maar ook stevig genoeg om een gevoel van veiligheid te bieden.

Renoveert u uw woning of bent u bezig met nieuwbouw en wilt u een blijvende eerste indruk maken? Het kiezen van voordeuren en binnendeuren is een geweldige manier om een serieuze aantrekkingskracht uit te oefenen en een kijkje te nemen in de stijl van het interieur van het huis.

De voordeur is het eerste dat bezoekers en voorbijgangers merken. Als het verouderd, beschadigd of gewoon lelijk is, heeft dit ernstige gevolgen voor de aantrekkingskracht van uw hele huis. Het upgraden van uw voordeur zal niet alleen het uiterlijk van uw huis verbeteren, maar ook de veiligheid verhogen en de isolatie verbeteren.

Bij Cose Group geloven we in toegangsoplossingen die de waarde van uw huis verhogen zonder de bank te verslaan. Of uw huis nu traditionele of moderne architecturale kenmerken heeft, wanneer u onze catalogus bekijkt, vindt u een enorm scala aan opties om aan uw behoeften en budget tegemoet te komen.

Aluminium deuren

Onze aluminium deuren van Cose zijn echt eigentijdse producten die voldoen aan de hoogste eisen van zowel bouwer, architect, de nieuwe CE-normen en de Belgische BTUGB. Onze elegante aluminiumserie is standaard uitgerust met drie kamers die van elkaar zijn gescheiden door een thermische brug van 24 mm. Dit om de isolatie te optimaliseren en condensatie te voorkomen. De thermische brug is een polyamide voegprofiel, dat niet alleen de isolatie van het profiel, maar ook de sterkte garandeert. Onze aluminium ramen zijn verkrijgbaar in alle Ral-kleuren, Bicolor en structurele coatings. We gebruiken de hoogwaardige profielen van de Eco Futural-serie van ALIPLAST, met een profielbreedte van 74 mm.

PVC deuren

Bent u op zoek naar kleurechte deuren met weinig onderhoud om uw huis een elegante uitstraling te geven die voor altijd zal blijven bestaan? Cose biedt een breed scala aan energie-efficiënte PVC deuren – van klassiek tot eigentijds – om stijl en waarde toe te voegen aan uw huis. Uw buitendeur moet een balans zijn tussen stijlvolle elegantie om een blijvende eerste indruk te maken, maar ook stevig genoeg om een gevoel van veiligheid te bieden.

Onberispelijke plaatsing en afwerking voor nieuwbouw en renovatie

Wij plaatsen niet alleen uw ramen en deuren, maar zorgen ook voor een perfecte afwerking zowel binnen als buiten. Uw woning wordt voorzien van ramen die volledig passen binnen de bestaande stijl, net zoals u dat wil. Onze jarenlange ervaring garandeert u het vakmanschap die u verdient.

Zowel voor nieuwbouw als renovatie staan wij u met raad en daad bij voor het kiezen van de juiste ramen en deuren.