Schuifdeuren

Stijlvolle schuifdeuren zijn een uitstekend alternatief voor het traditionele scharnierontwerp als het gaat om smalle openingen of gangen in uw huis, maar ze kunnen ook een prachtige decoratieve functie hebben als ze worden gebruikt om grotere, open ruimtes te scheiden. Ons uitgebreide assortiment materialen en stijlen biedt het hele spectrum van bruikbaarheid en kunstzinnigheid.

Perfect om verschillende delen van uw huis van elkaar te scheiden zonder uw leefruimte te beschadigen. Deze schuif naar links of rechts in plaats van de kamer in te slingeren. Uw deurpanelen kunnen zelfs in de holte van de muur schuiven, zodat ze volledig weggestopt zijn wanneer ze niet worden gebruikt. Dit innovatieve ontwerp biedt u de flexibiliteit van een open gevoel, terwijl u direct een gebied kunt afsluiten wanneer u wat privacy wilt.

Verkrijgbaar in massief hout of composiet, aluminium en PVC, met optionele glazen panelen, kunt u kiezen voor een ontwerp dat voldoende ingetogen is om te integreren in uw interieur en eruit ziet alsof het er altijd al is geweest, of in het oog springt en majestueus is als een ontwerpfunctie op zich.

Voordelen en functies van schuifdeuren

  • Praktisch, ruimtebesparend ontwerp
  • Perfect voor smalle of beperkte ruimtes
  • Links of rechts verschuiven
  • Een verscheidenheid aan stijlen, van eenvoudig tot elegant
  • Verkrijgbaar in massief hout en composiet, aluminium en PVC met of zonder glas

Sterk thermisch geïsoleerde schuiframen van hout, aluminium en PVC creëren nieuwe ruimtes: de serre wordt één met de tuin, terwijl het balkon en de patio de woonruimte uitbreiden. Dankzij de hoge stabiliteit van aluminium kunnen gebouwen worden ontworpen met smalle profielen en met name grote glasoppervlakken, voor maximale transparantie en lichtpenetratie. Wie wil niet dat ze hun kantoor of woonruimte kunnen verlengen aan het begin van een handgreep?

Een glazen schuifdeur creëert kamers die worden overspoeld met licht en naadloos overgaan in de natuur. Of uw materiaal nu hout, aluminium of PVC is; uw schuifdeuren zijn opgehangen of onderaan rollend; Cose Group is uw specialist, wij helpen je graag bij het verwezenlijken van uw droomproject.

Type: