Een huis renoveren of nieuw bouwen? Wij hebben wat je zoekt.

GRATIS OFFERTE

Deuren op maat bij Cose

Deuren op maat bij CoseBen je op zoek naar kleurvaste deuren met weinig onderhoud om jouw huis een elegante uitstraling te geven die voor altijd zal blijven bestaan? Cose Group biedt een breed scala aan energie-efficiënte deuren op maat van hout, PVC en aluminium – van klassiek tot eigentijds – om stijl en waarde toe te voegen aan je huis. Jouw buitendeur moet een balans zijn tussen stijlvolle elegantie om een blijvende eerste indruk te maken, maar ook stevig genoeg om een gevoel van veiligheid te bieden.

Renoveer je jouw woning of ben je bezig met nieuwbouw en wil je een blijvende eerste indruk maken? Het kiezen van voordeuren en binnendeuren is een geweldige manier om een serieuze aantrekkingskracht uit te oefenen en een kijkje te nemen in de stijl van het interieur van het huis.

De voordeur is het eerste dat bezoekers en voorbijgangers merken. Als het verouderd, beschadigd of gewoon lelijk is, heeft dit ernstige gevolgen voor de aantrekkingskracht van jouw hele huis. Het upgraden van je voordeur zal niet alleen het uiterlijk van je huis verbeteren, maar ook de veiligheid verhogen en de isolatie verbeteren.

Bij Cose Group geloven we in toegangsoplossingen die de waarde van je huis verhogen zonder de bank te verslaan. Of jouw huis nu traditionele of moderne architecturale kenmerken heeft, wanneer je onze catalogus bekijkt, vind je een enorm scala aan opties om aan je behoeften en budget tegemoet te komen.

Aluminium deuren

Onze aluminium deuren van Cose zijn echt eigentijdse producten die voldoen aan de hoogste eisen van zowel bouwer, architect, de nieuwe CE-normen en de Belgische BTUGB. Onze elegante aluminiumserie is standaard uitgerust met drie kamers die van elkaar zijn gescheiden door een thermische brug van 24 mm. Dit om de isolatie te optimaliseren en condensatie te voorkomen. De thermische brug is een polyamide voegprofiel, dat niet alleen de isolatie van het profiel, maar ook de sterkte garandeert. Onze aluminium ramen zijn verkrijgbaar in alle Ral-kleuren, Bicolor en structurele coatings. We gebruiken de hoogwaardige profielen van de Eco Futural-serie van ALIPLAST, met een profielbreedte van 74 mm.

PVC deuren

Ben je op zoek naar kleurechte deuren met weinig onderhoud om jouw huis een elegante uitstraling te geven die voor altijd zal blijven bestaan? Cose biedt een breed scala aan energie-efficiënte PVC deuren – van klassiek tot eigentijds – om stijl en waarde toe te voegen aan je huis. Je buitendeur moet een balans zijn tussen stijlvolle elegantie om een blijvende eerste indruk te maken, maar ook stevig genoeg om een gevoel van veiligheid te bieden.

Onberispelijke plaatsing en afwerking voor nieuwbouw en renovatie

Wij plaatsen niet alleen jouw ramen en deuren op maat, maar zorgen ook voor een perfecte afwerking zowel binnen als buiten. Jouw woning wordt voorzien van ramen die volledig passen binnen de bestaande stijl, net zoals jij dat wil. Onze jarenlange ervaring garandeert jou het vakmanschap dat je verdient.

Zowel voor nieuwbouw als renovatie staan we jou met raad en daad bij voor het kiezen van de juiste ramen en deuren.

PVC deuren op maat

Ben je op zoek naar kleurechte deuren met weinig onderhoud om jouw huis een elegante uitstraling te geven die voor altijd zal blijven bestaan? Cose Group biedt een breed scala aan energie-efficiënte PVC deuren – van klassiek tot eigentijds – om stijl en waarde toe te voegen aan je woning.

Je buitendeur moet een balans zijn tussen stijlvolle elegantie om een ​​blijvende eerste indruk te maken, maar ook stevig genoeg om een ​​gevoel van veiligheid te bieden.

Hier zijn enkele redenen waarom je een deur in PVC zou moeten kiezen:

 • Energiezuinig
 • Uitstekende thermische en akoestische isolatie
 • Laag onderhoud
 • Kleurvast
 • Langdurig
 • Hoog beveiligingsniveau
 • Snelle installatie
 • Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen

Waarom zijn PVC deuren bevordelijk voor comfortabel wonen?

Een PVC deur verbetert de kwaliteit van het leven… en jouw levensstijl. Waarom? Het is sterk, sterk en een natuurlijke isolator. Daarom is het erg veilig zodat je ’s nachts goed kunt rusten. Ook de thermische en akoestische isolatie-eigenschappen zorgen ervoor dat je in een gezonde atmosfeer kunt leven zonder het ongemak van lawaai.

Op zoek naar een vleugje kleur om jouw smaak te weerspiegelen?

Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, onze deuren in PVC behouden hun kleur uitstekend, hebben superieure weersbestendigheid en structurele integriteit. Je kunt op ons vertrouwen om de juiste kleur voor jouw PVC deur en afwerkingen te bepalen. Wanneer je kiest uit onze collectie, die een universeel en tijdloos karakter heeft, onaangetast door rages of vluchtige trends, kun je er zeker van zijn dat je de juiste kleurkeuze maakt die je persoonlijke smaak weerspiegelt – nu en voor de komende jaren.

PVC binnendeuren

Deze PVC binnendeuren zijn zeer slijtvast en vereisen niet dezelfde behandelingen of lak als het geval zou zijn met andere materialen. De kunststof deuren zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren. Veel van hen hebben de keuze uit glas en lood om bij te dragen aan de stijl van jouw binnendeuren.

Je kunt kiezen uit onze standaard PVC deuren en PVC deuren met glassecties waar alle deuren op maat zijn gemaakt, deze PVC-binnendeuren hebben verwijderbare PVC-randen zodat je de deur naar de bestaande opening kunt vormen.

Aluminium deuren op maat

Ons assortiment aluminium deuren wordt gemeten, gemaakt en gemonteerd om een perfecte oplossing voor de nieuwbouw of renovatie van jouw huis te garanderen. Dit veelzijdige materiaal biedt de perfecte balans tussen stijl en functie en biedt een moderne slanke look. Het is onderhoudsarm, gemakkelijk te reinigen en zal elk huis verbeteren met zijn moderne, strakke lijnen.

Onze aluminium deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden geïnstalleerd met vouw-, stapel- of schuifbewegingen, afhankelijk van jouw toepassing.

Aluminium deuren zorgen voor een frisse maar toch robuuste eerste indruk van je woning. Daarom hebben we een reeks prachtige aluminium deuren en voordeuren in ons gamma van eigentijdse slanke profielen tot robuuste en romantische. Er is voor elk wat wils.

Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van aluminium deuren en voordeuren. Na de installatie en afwerking van jouw deuren en voordeuren zorgen wij uiteraard ook voor een uitstekende nazorg.

Onze aluminium deuren en voordeuren zijn geconstrueerd met profielen van de hoogste kwaliteit. Je hebt een grote keuze uit verschillende profieltypes die allemaal opgebouwd zijn uit minimum drie kamers. De thermische onderbreking gebeurt door middel van polyamide strippen. De dubbele aanslagdichting garandeert ook hier een perfecte water- en winddichtheid.

Aluminium deuren en voordeuren: vrijheid van ontwerp

Zin in een aluminium deur met een kleurtje? Dat kan, want je hebt de keuze uit honderden verschillende kleuren en afwerkingen, gaande van mat, over glans tot een metaallook of een speciale coatex afwerking. Die laatste vraagt nog minder onderhoud. De binnenkant en de buitenkant van elke deur kan afgewerkt worden in een andere kleur. Zo passen je deuren perfect bij zowel het interieur van je woning als de buitenafwerking van je gevel.

Omdat aluminium profielen van nature uit erg sterk zijn, is een aluminium deur veilig. Nog niet gerust gesteld? Dan kan er eenvoudig extra beslag gebruikt worden om de deur nog beter te beschermen tegen inbraak.

Aluminium gebruiken voor het ontwerp van je deur geeft een enorme ontwerpvrijheid. Aluminium deuren kunnen groot en toch elegant zijn en bestaan in verschillende soorten: naar binnen- of buitenopenende deuren, dubbel openslaande deuren of pivotdeuren. De deur van je dromen kan ook verzonken geplaatst worden. Zo staat ze gelijk met de drempel. Visueel aantrekkelijk voor je woning én handig voor de toegankelijkheid van je woning.

Vrijblijvende offerte

Om jou een zo correct mogelijke vrijblijvende offerte te kunnen bezorgen, komen onze vakmensen graag even bij jou langs voor de nodige opmetingen. Wil je een afspraak maken of meer info over bepaalde producten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam & Voornaam *

  Email *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Hoe kunnen we je helpen? *