Een huis renoveren of nieuw bouwen? Wij hebben wat je zoekt.

GRATIS OFFERTE

Brandwerende deuren

Brandwerende deuren offerteWe bieden brandwerende deuren aan in de klasse EI130 en EI160 (brandvertraging van 30 of 60 minuten). De brandwerende klasse EI betekent, dat de deuren gedurende 30, resp. 60 minuten de doorgang van vlammen volledig verhinderen en de warmtedoorgang sterk beperken. Dankzij de gebruikte dorpels of automatische tochtafsluitingen kan rookdichtheid in de klasse Sa, Sm (vlg. EN 13501-2:2016-07) bereikt worden.

Het aanbod omvat ook vaste beglazingen en technische ramen (met kader rondom, zonder krukken en sloten aan de buitenzijde) in de klasse EI130 en EI160.

Het product wordt verspreid onder de naam DA-78EI en verkreeg van het Belgische instituut UBAtc de technische goedkeuring ATG (ATG 3130 en ATG 3129), wat betekent dat aan alle technische en wettelijke vereisten voldaan werd om dit brandwerend product op de Belgische markt te mogen brengen.

Vrijblijvende offerte

Om jou een zo correct mogelijke vrijblijvende offerte te kunnen bezorgen, komen onze vakmensen graag even bij jou langs voor de nodige opmetingen. Wil je een afspraak maken of meer info over bepaalde producten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Naam & Voornaam *

    Email *

    Telefoon *

    Onderwerp *

    Hoe kunnen we je helpen? *