Een huis renoveren of nieuw bouwen? Wij hebben wat je zoekt.

GRATIS OFFERTE

PVC Deuren

Bent u op zoek naar kleurechte deuren met weinig onderhoud om uw huis een elegante uitstraling te geven die voor altijd zal blijven bestaan? Cose Group biedt een breed scala aan energie-efficiënte PVC deuren – van klassiek tot eigentijds – om stijl en waarde toe te voegen aan uw huis.

Uw buitendeur moet een balans zijn tussen stijlvolle elegantie om een ​​blijvende eerste indruk te maken, maar ook stevig genoeg om een ​​gevoel van veiligheid te bieden.
Hier zijn enkele redenen waarom u een deur in PVC zou moeten kiezen:

 • Energiezuinig
 • Uitstekende thermische en akoestische isolatie
 • Laag onderhoud
 • Kleurvast
 • Langdurig
 • Hoog beveiligingsniveau
 • Snelle installatie
 • Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen

Waarom zijn PVC deuren bevordelijk voor comfortabel wonen?

Een PVC deur verbetert de kwaliteit van het leven… en uw levensstijl. Waarom? Het is sterk, sterk en een natuurlijke isolator. Daarom is het erg veilig zodat je ’s nachts goed kunt rusten. Ook de thermische en akoestische isolatie-eigenschappen zorgen ervoor dat u in een gezonde atmosfeer kunt leven zonder het ongemak van lawaai.

Bent u op zoek naar een vleugje kleur om uw smaak te weerspiegelen?

Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, onze deuren in PVC behouden hun kleur uitstekend, hebben superieure weersbestendigheid en structurele integriteit. U kunt op ons vertrouwen om de juiste kleur voor uw PVC deur en afwerkingen te bepalen. Wanneer u kiest uit onze collectie, die een universeel en tijdloos karakter heeft, onaangetast door rages of vluchtige trends, kunt u er zeker van zijn dat u de juiste kleurkeuze maakt die uw persoonlijke smaak weerspiegelt – nu en voor de komende jaren.

PVC binnendeuren

Deze PVC binnendeuren zijn zeer slijtvast en vereisen niet dezelfde behandelingen of lak als het geval zou zijn met andere materialen. De kunststof deuren zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren. Veel van hen hebben de keuze uit glas en lood om bij te dragen aan de stijl van uw binnendeuren.

Keuze:

U kunt kiezen uit onze standaard PVC deuren en PVC deuren met glassecties waar alle deuren op maat zijn gemaakt, deze pvc-binnendeuren hebben verwijderbare pvc-randen zodat u de deur naar de bestaande opening kunt vormen.

Aluminium deuren

Ons assortiment aluminium deuren wordt gemeten, gemaakt en gemonteerd om een perfecte oplossing voor de nieuwbouw of renovatie van uw huis te garanderen. Dit veelzijdige materiaal biedt de perfecte balans tussen stijl en functie en biedt een moderne slanke look. Het is onderhoudsarm, gemakkelijk te reinigen en zal elk huis verbeteren met zijn moderne, strakke lijnen.

Onze aluminium deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden geïnstalleerd met vouw-, stapel- of schuifbewegingen, afhankelijk van uw toepassing.

Aluminium deuren zorgen voor een frisse maar toch robuuste eerste indruk van je woning. Daarom hebben we een reeks prachtige aluminium deuren en voordeuren in ons gamma van eigentijdse slanke profielen tot robuuste en romantische. Er is voor elk wat wils.

Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van aluminium deuren en voordeuren. Na de installatie en afwerking van uw deuren en voordeuren zorgen wij uiteraard ook voor een uitstekende nazorg.

Onze aluminium deuren en voordeuren zijn geconstrueerd met profielen van de hoogste kwaliteit. U heeft een grote keuze uit verschillende profieltypes die allemaal opgebouwd zijn uit minimum drie kamers. De thermische onderbreking gebeurt door middel van polyamide strippen. De dubbele aanslagdichting garandeert ook hier een perfecte water- en winddichtheid.

Aluminium deuren en voordeuren: Vrijheid van ontwerp

Zin in een aluminium deur met een kleurtje? Dat kan, want je hebt de keuze uit honderden verschillende kleuren en afwerkingen, gaande van mat, over glans tot een metaallook of een speciale coatex afwerking. Die laatste vraagt nog minder onderhoud. De binnenkant en de buitenkant van elke deur kan afgewerkt worden in een andere kleur. Zo passen je deuren perfect bij zowel het interieur van je woning als de buitenafwerking van je gevel.

Omdat aluminium profielen van nature uit erg sterk zijn, is een aluminium deur veilig. Nog niet gerust gesteld? Dan kan er eenvoudig extra beslag gebruikt worden om de deur nog beter te beschermen tegen inbraak.

Aluminium gebruiken voor het ontwerp van je deur geeft een enorme ontwerpvrijheid. Aluminium deuren kunnen groot en toch elegant zijn en bestaan in verschillende soorten: naar binnen- of buitenopenende deuren, dubbel openslaande deuren of pivotdeuren. De deur van je dromen kan ook verzonken geplaatst worden. Zo staat ze gelijk met de drempel. Visueel aantrekkelijk voor je woning én handig voor de toegankelijkheid van je woning.

Vrijblijvende offerte

Om jou een zo correct mogelijke vrijblijvende offerte te kunnen bezorgen, komen onze vakmensen graag even bij jou langs voor de nodige opmetingen. Wil je een afspraak maken of meer info over bepaalde producten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam & Voornaam *

  Email *
  Telefoon *

  Onderwerp *

  Hoe kunnen we je helpen? *