verbouwpremie ramen deuren

Nieuwe premie ramen en deuren: tot € 5 500 premie met Mijn VerbouwPremie

Heb je plannen om je eigen woning te renoveren? Is je woning meer dan 15 jaar oud? Wil je je deuren en ramen vervangen? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de Vlaamse VerbouwPremie, de vroegere Renovatiepremie (ramen) + energiepremie. De Vlaamse overheid biedt daarmee bijvoorbeeld voor nieuwe ramen en deuren tot € 5 500 premie. Ramen en deuren laten plaatsen door een vakman? Bij Cose zit je in elk geval goed.

Vraag meteen je offerte voor nieuwe ramen en deuren aan.

Meer weten over de Vlaamse Verbouwpremie? We zetten de voorwaarden even op een rij.

Premie ramen en deuren: hoe werkt het?

Dankzij de VerbouwPremie kun je voor een hele lijst van werkzaamheden een premie aanvragen. Je ramen en deuren vervangen door nieuwe ramen en deuren van Cose is een van de mogelijke werkzaamheden.

Het stappenplan voor premie ramen en deuren:

 1. Het begint allemaal bij je ramen en deuren natuurlijk en daarvoor zit je bij Cose alvast goed. Cose staat immers voor kwaliteit: die van onze ramen en van ons werk. Je kunt ook rekenen op een snelle uitvoering.
 2. Facturen van Cose ontvangen? Dan kun je Mijn VerbouwPremie aanvragen via mijnverbouwpremie.be. Je hebt een aantal documenten nodig voor je aanvraag, maar wij helpen je graag met de voorbereiding ervan.
 3. Vul facturen, attesten, foto’s en andere gevraagde gegevens in. Je kunt de stand van zaken van je premie ramen en deuren opvolgen via Mijn VerbouwPremie.

Hoeveel premie nieuwe ramen en deuren?

Het precieze bedrag van je VerbouwPremie is afhankelijk van je jaarlijkse inkomen en je factuur.

Kort samengevat: Val je in de laagste inkomenscategorie, dan kun je tot € 5 500 premie ontvangen op glas en buitenschrijnwerk. Voor de middelste inkomenscategorie geldt een maximaal bedrag van € 3 850 premie ramen & deuren en voor de hoogste inkomens gaat het om € 16 per m². Vraag je een premie nieuwe ramen en deuren aan in de laagste of middelste inkomenscategorie, dan moet je ook de nodige ventilatie voorzien.

Alle info over de inkomenscategorieën vind je op mijnverbouwpremie.be. Je kunt ook contact opnemen met Cose. Wij komen graag eens langs voor een woordje uitleg, de opmeting en een vrijblijvende offerte.

PVC of aluminium ramen of deuren nodig? Bekijk enkele referenties.

Ramen en deuren Cose: alles draait om jou

Bij Cose draait alles om de klant, om jou dus. Van je eerste contact tot de service achteraf, bij Cose heb je rechtstreeks contact met Davy, onze zaakvoerder. Hij begeleidt al onze klanten persoonlijk bij de keuze van de ramen en deuren die het beste bij hun woning passen.

De perfecte ramen voor jouw renovatieproject? Reken op Cose. Met meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van PVC of aluminium ramen en PVC of aluminium deuren zijn we perfect geplaatst om samen met jou op zoek te gaan naar de beste oplossing voor jouw renovatie.

Tot binnenkort? Dan bekijken we meteen ook wat de nieuwe premie ramen en deuren concreet betekent voor jou.

Verbouw met Cose. Laat hier je gegevens achter:

Geïnteresseerd in nieuwe ramen en buitendeuren? En nog meer in Mijn VerbouwPremie? Laat ons iets weten en Davy contacteert je voor een afspraak, komt langs voor opmeting en bezorgt je nadien een vrijblijvende offerte voor je renovatieproject.

  Naam & voornaam *

  E-mailadres *

  Telefoon *

  Hoe kunnen we je helpen? *