Een huis renoveren of nieuw bouwen? Wij hebben wat je zoekt.

GRATIS OFFERTE

Schuifdeuren op maat

Wij beschikken over een ruim assortiment schuiframen, die een prachtige toevoeging zijn in elke woning. Schuiframen bieden een perfecte oplossing om een ruimte groter te doen lijken en extra zonlicht naar binnen te halen. Bovendien zijn ze ook zeer onderhoudsvriendelijk, nemen ze weinig plaats in en zien ze er modern en strak uit.

Schuiframen geven elk huis onmiddellijk een open en moderne look. De 1e indruk van de woning telt toch ook, niet? Daarom bieden wij een mooi assortiment schuiframen aan die een ware upgrade zijn voor elke woonst. Dit gaat van strakke profielen tot robuustere en rustgevende. Er is dus voor elk wat wils.

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van schuiframen en –deuren. Door onze opgebouwde expertise zijn wij in staat om schuiframen in te bouwen in gemetselde muren, etalageconstructies, enz. Na de plaatsing en afwerking van jouw ramen staan wij uiteraard ook in voor een uitstekende service na verkoop.

Onze schuifsystemen maken niet alleen een indrukwekkende beglazing van jouw woonst mogelijk, maar zorgen ook voor een makkelijk in te delen ruimte. Daarbovenop garanderen wij een uiterst betrouwbaar gebruik van de ramen gedurende vele jaren. Door onze solide constructie methoden met speciale geleiders en wielsystemen bet je na de installatie zelf in staat om de vleugels zelf te verschuiven, ongeacht de afmetingen van het schuifraam.

Onze schuiframen zijn verkrijgbaar in PVC of aluminium, en kunnen worden geïnstalleerd als standaard schuifraam of als hefschuif-systeem. Dit hangt af van jouw wensen en van welke oplossing het beste past binnen jouw nieuwbouw- of renovatie project.

Schuiframen: PVC of aluminium?

Beide opties hebben zijn duidelijke voordelen en hoeven zeker niet onder te doen voor elkaar. Welk type schuifraam het beste bij jouw woning past, hangt af van verschillende factoren. Ga je voor een strakke, moderne look, of kies je eerder voor iets klassiek? Wij zitten graag met jou samen om alle mogelijkheden te overlopen, maar geven hieronder toch al enkele voordelen mee van beide types.

Schuiframen vervaardigd in PVC zijn over het algemeen goedkoper dan aluminium schuiframen. Daarnaast staan PVC schuiframen ook bekend om hun lange levensduur. Verder biedt de structuur van PVC een hoge isolatiewaarde en is deze volledig winddicht. Echter zijn ze door deze structuur ook iets gevoeliger voor krassen en moeilijk overschilderbaar. PVC schuiframen zijn net zoals zijn aluminium tegenhangers beschikbaar in bijna alle kleuren.

Daartegenover staan de aluminium schuiframen, die bekend staan om hun hedendaagse en strakke design. Meestal worden deze schuiframen daarom in een iets modernere woning geplaatst om dit aspect nog extra in de verf te zetten. De sterkste kwaliteit van aluminium is echter dat het nagenoeg onbreekbaar is en zeer licht. Dit maakt ook dat een aluminium schuifraam heel makkelijk te plaatsen is. Net als de PVC schuiframen zorgen ze ook voor een goede isolatie en zijn ze in bijna alle kleuren te verkrijgen. Daarnaast verkleuren ze ook niet door de zon en zijn ze roestvrij. Tenslotte beschikt ons aluminium schrijnwerk over bijzondere, inbraakwerende troeven. Al onze schuifdeuren kunnen extra beveiligd worden naargelang jouw persoonlijke wensen. De prijs van een aluminium schuifraam ligt daardoor echter iets hoger dan een pvc systeem.

Vrijblijvende offerte

Om jou een zo correct mogelijke vrijblijvende offerte te kunnen bezorgen, komen onze vakmensen graag even bij jou langs voor de nodige opmetingen. Wil je een afspraak maken of meer info over bepaalde producten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Naam & Voornaam *

    Email *

    Telefoon *

    Onderwerp *

    Hoe kunnen we je helpen? *