Een huis renoveren of nieuw bouwen? Wij hebben wat je zoekt.

GRATIS OFFERTE

PVC ramen op maat

PVC ramen op maat bij CoseOnze stevige PVC ramen voldoen aan jouw individuele wensen op het gebied van functie, functies en ontwerp. De uitstekende warmte-isolatie verbetert blijvend het comfort van je woning.

Je zult blij zijn met de zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding van ons veelzijdige PVC-assortiment, evenals zijn moderne ontwerp, gebruiksgemak en minimaal onderhoud. En met onze exclusieve oppervlakken in satijn en reliëf, zien je ramen er niet alleen goed uit, maar voelen ze ook goed aan.

PVC-ramen zijn grotendeels populair vanwege hun hoge ergonomie, duurzaamheid en een breed scala aan toepassingen, gepaard aan een redelijke prijs. Ze worden gebruikt in zowel traditionele als moderne gebouwen dankzij gevarieerde decoraties en een breed scala aan kleuren.
Met deze functies kun je het uiterlijk van ramen en deuren afstemmen op de stijl van de gevel.

Technologie

PVC-ramen die wij jou aanbieden zijn vervaardigd in Belgische technologie van Salamander en Aluplast, de toonaangevende producenten van polymeerkunststoffen.

Voordelen van PVC ramen

 • bijna onbeperkte mogelijkheden van vormselectie om bij elk gebouw te passen
 • profielen met houteffect gelamineerde folie en mono gekleurd
  relatief lage prijs
 • goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden
 • zeer goede thermische isolatie die beschermt tegen warmteverliezen
 • zeer goede akoestische isolatie tegen geluid
 • veiligheid door inbraakwerende beschermingsmiddelen
 • eenvoudig onderhoud en behoud
 • recycling

PVC ramen: kleuren & structuren

PVC ramen zijn kleur- en vormvast. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor zowel landelijke als hedendaagse woningen. Geef je woning een persoonlijke toets dankzij de brede waaier aan kleuren waarin je ramen beschikbaar zijn.

Kiezen voor PVC ramen met een houtstructuur? Combineer de warme uitstraling van hout met het onderhoudsgemak van pvc. Voor de liefhebbers van moderne gelakte ramen zijn bij PVC ramen ook zeer geschikt.

PVC ramen en het milieu

PVC ramen zijn de nummer één op het gebied van energie-efficiëntie.
Het frame van een raam speelt een beslissende rol bij het bevorderen van energie en kostenefficiënte thermische isolatie. Raamprofielen gemaakt van PVC scoren de hoogste punten in vergelijking met houten of aluminium ramen. Ze hebben betere isolatiewaarden en kunnen de energie- en verwarmingskosten verlagen. Er is een bijzonder hoog energiebesparingspotentieel bij het gebruik van PVC-raamkozijnen voor passief wonen. Tegenwoordig kunnen PVC ramen efficiënt en kosteneffectief worden vervaardigd met behulp van de modernste PVC-profielen en de nu vrij gebruikelijke driedubbele beglazing.

Aluminium ramen op maat

Licht maar toch sterk, onze aluminium ramen kunnen worden geconfigureerd in een grote verscheidenheid aan combinaties. De smalheid van het frame plaatst de focus op het glas en vervolgens het uitzicht dat het biedt.

Onze aluminium ramen vergen weinig onderhoud en zijn bijzonder duurzaam. Wil je jarenlang en zorgeloos woonplezier hebben? Kies dan voor een aluminium raam.

Dankzij het feit dat aluminium is 100% recycleerbaar en zo goed als onverslijtbaar is, kies je niet alleen voor natuur en milieu, maar ook voor langdurige zekerheid. Het is stevig, duurzamer dan welk ander materiaal en leverbaar in bijna alle kleuren en tinten.

Aluminium profielen zijn ijzersterk én vederlicht, ze isoleren uitstekend en hebben een elegante look én grote designmogelijkheden. Grote glaspartijen, gebogen ramen, onzichtbare profielen, … Alles is mogelijk met aluminium ramen!

Aluminium ramen: comfort, design en veiligheid

De slanke en sterke aluminium profielen maken grote raampartijen mogelijk. Daardoor passen aluminium ramen volledig in de trend om woningen zo transparant mogelijk te maken. Zo geniet je van een maximale lichtinval. Omdat aluminium omgebogen kan worden tot bijna eender welke vorm, kent het design van jouw aluminium ramen onbeperkte mogelijkheden.

Je kan daarnaast kiezen uit honderden verschillende kleuren en afwerkingen, gaande van mat, over glans tot een metaallook of een speciale coatex afwerking. Die laatste vraagt nog minder onderhoud. De binnenkant en de buitenkant van elk raam kan afgewerkt worden in een andere kleur. Zo passen je aluminium ramen perfect bij zowel het interieur van je woning als de buitenafwerking van je gevel.

Wist je trouwens dat je aluminium ramen kan uitrusten met verborgen scharnieren? Door verdoken scharnieren in je raamprofielen te laten plaatsen vermijd je dat ze beschadigd worden en krijg je een mooi en discreter esthetisch effect.

Ook een aluminium raam met een verborgen vleugel speelt in op die nieuwe trend. Bij een verborgen vleugelprofiel wordt het opendraaiende deel van een raam volledig weggewerkt. Het vleugelprofiel wordt langs de buitenzijde bedekt door de aanslaglip van het buitenkader waardoor een “verborgen” vleugel ontstaat. Het resultaat? Je ziet niet waar het raam opengaat.

Je woning is een plek waar je je veilig voelt en kan ontspannen. Dat wordt een stuk gemakkelijker wanneer je weet dat je huis goed beveiligd is. Aluminium heeft de eigenschappen waardoor je gerust op beide oren kan slapen. Eerst en vooral is het een hard en bijna niet te vervormen materiaal. Daarnaast beschikt ons inbraakwerend schrijnwerk over bijzondere troeven. Aluminium deuren, schuifdeuren en ramen kunnen extra beveiligd worden naargelang jouw wensen.

Vrijblijvende offerte

Om jou een zo correct mogelijke vrijblijvende offerte te kunnen bezorgen, komen onze vakmensen graag even bij jou langs voor de nodige opmetingen. Wil je een afspraak maken of meer info over bepaalde producten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam & Voornaam *

  Email *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Hoe kunnen we je helpen? *